Weer even terug naar de hitte in Mendoza
.... Zo sta je nog midden in allerust van het Andesgebergte en een busritje later ben ik weer in het stadse Mendoza. Ik ben weer in hetzelfde hostel als een paar dagen geleden, en de Engelsman Michael is meteen erg geinteresseerd hoe ik het heb gehad in Puente del Inca. Ik zeg hem dat het een erg goeie tip van ´m was.
De volgende dag doe ik lekker rustig aan. Ik regel alvast een hostel voor in Bariloche, mijn volgende bestemming,want het schijnt er erg druk te zijn met toeristen dus is het heel verstandig om van te voren een slaapplaats te regelen. Voor de rest wandel ik op mijn gemakkie door Mendoza. Heel toevallig loop ik langs een eettentje waar je voor 17 pesos en hele maaltijd kunt eten: een soepie, stuk vlees, stokbrood en een wijntje erbij. Nou dat is niet verkeerd, want 17 pesos is nog geeneens 4 euro. Dit is zo´n typisch tentje waar de lokale bevolking eet. Het ziet er wat shabby uit, maar het eten smaakt er goed. Het echte Argentijnse gevoel daar.
Vanavond per nachtbus naar Bariloche. Gestaag zak ik nu af naar het zuiden. Bariloche is zo´n beetje de gateway naar Patagonië...
Hoi Marian, wat een avontuur maak jij toch mee,en dat in je eentje, wij volgen je reis op de voet en genieten mee, op de buurt alles goed, je nieuwe buur vrouw is ook gearriveerd,uit Somalie maar dat wist je al zeker.. wij gaan a.s. dinsdag weer met de camper weg voor een paar dagen,maar met de paas weer thuis, hartelijke groeten en verder een mooie reis.